В окупованому Криму Росія провела військові навчання

Обороняли кораблі від авіанападу
В окупованому Криму Росія провела військові навчання
Фото: пресслужба Міноборони РФ
26 Жовтня 2020, 23:00
читать на русском

В окупованому Криму сили протиповітряної оборони флоту Російської Федерації провели навчання з прикриття пункту кораблів від масованого ракетного авіаудару.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони Росії.

За задумом навчання, центр управління Чорноморського флоту отримав розвіддані щодо зльоту групи літаків умовного ворога в напрямку Кримського півострова. Засоби ППО на чергових кораблях ЧФ були приведені в бойову готовність, на корабельні сили флоту був переданий сигнал про наближення авіагрупи умовного противника, - йдеться у повідомленні.

У Мінобороні РФ зазначили, що під час цих навчань розрахунки ППО кораблів у пунктах базування "взяли на супровід і знищили повітряні цілі умовного ворога зенітною ракетною зброєю, призначеною для протиповітряної оборони кораблів від всіх засобів повітряного нападу".

Читайте також

Нагадаємо, на початку вересня російська влада впродовж трьох днів провела так звані "регіональні вибори", у тому числі до незаконних органів, утворених російською окупаційною адміністрацією на тимчасово окупованих територіях Криму.

Своєю чергою Верховна Рада України ухвалила заяву "щодо невизнання легітимності так званих місцевих виборів на тимчасово окупованих територіях України - в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі".