В Умані вандали вкрали фото загиблих героїв з меморіалу учасникам АТО

Також невідомі злочинці зламали прожектор для підсвітки обеліску
В Умані вандали вкрали фото загиблих героїв з меморіалу учасникам АТО
Пошкоджена стела (Фото: виконком уманської міської ради)
9 Січня 2021, 15:00
читать на русском

В місті Умань Черкаської області невідомі вандали пошкодили стелу загиблих учасників АТО.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив виконком Уманської міської ради.

Сьогодні вночі зі стели загиблим учасникам АТО було викрадено 3 фотокартки героїв та зламано прожектор для підсвітки Обеліску Слави, - йдеться у повідомленні.

За фактом вандалізму громадська організація сімей учасників АТО "Родина Героя" та відділ житлово-комунального господарства Уманської міської ради направили заяви до Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області щодо початку досудового розслідування.

Читайте також

Нагадаємо, 6 січня у Львові двоє киян намагались розмалювати Меморіал Небесної сотні. Їх зупинили поліціянти. Патрульні четвертого батальйону біля Меморіалу пам'яті Героїв Небесної сотні помітили двох осіб, які наносили графіті на підпірну стіну. Як згодом з'ясували правоохоронці, це були 20-річний хлопець та 19-річна дівчина з Києва. Балончики з фарбою стояли біля них. Хулігани не заперечували свої дії.

Раніше у Києві вандали облили зеленою фарбою пам’ятник воїнам АТО, що поблизу станції метрополітену "Берестейська". Комунальники виявили неприємну знахідку вранці у середу, 30 грудня. Вони оперативно вимили з пам’ятника фарбу і привели його до звичного вигляду.

1