Вбивство у Розкішному: чоловік побив, а потім розчленував та спалив свою кохану

Силовики затримали співмешканця загиблої, у якої лишилося четверо дітей
Вбивство у Розкішному: чоловік побив, а потім розчленував та спалив свою кохану
Поліція Фото: сайт поліції Київської області
5 Лютого 2021, 17:20
читать на русском

Правоохоронці у Київській області розкрили вбивство жінки, яку спочатку побив, а потім розчленував та спалив її співмешканець.

Як повідомляється на сайті поліції, під час сварки у гаражному приміщенні чоловік вдарив співмешканку. Після чого вона впала на гострий металевий виступ і втратила свідомість.

Потім зловмисник кілька раз повертався до померлої для того, щоб розчленувати тіло: голову та кінцівки спалив, а тіло – втопив у водоймі, - розповіли силовики.

Повідомляється, що про зникнення 35-річної жительки села Розкішна, яка мала чотирьох дітей, до поліції повідомила місцева мешканка.

Коли правоохоронці почали розслідування, то під час обшуку у помешканні, де жила загибла, виявили та вилучили низку речових доказів, які свідчили про її смерть та про причетність до вбивства співмешканця багатодітної матері.

Читайте також

48-річного зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Затриманий у скоєному зізнався, надав правдиві покази. Як з’ясувалось, жінку він вбив через те, що вона вимагала від нього постійно гроші. У загиблої залишилось сиротами четверо дітей, - розповіли у поліції.

Нагадаємо, 20 січня в Одесі чоловік ходив вулицею з відрізаною батьковою головою та обмотаний чужими тельбухами. Чоловіка затримали поліціянти. Виявилося, що другою жертвою став квартирант.