Вдарила пляшкою по голові: у Рівненській області п'яна жінка напала на поліціянтку

За напад жительці Вараша загрожує п’ять років за ґратами
Вдарила пляшкою по голові: у Рівненській області п'яна жінка напала на поліціянтку
Патрульна поліція Фото: facebook.com/lvivpolice
23 Квітня 2021, 19:28
читать на русском

У Вараші Рівненської області п'яна жінка напала на поліціянтку через зауваження та вдарила її скляною пляшкою по голові.

Як повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області, подія сталася 22 квітня близько 17:00.

Слідчі з'ясували, 47-річна дільнична перебувала на службі та за зверненням місцевих жителів йшла саме до заявника у мікрорайоні Будівельників.

Від 30-річної жінки, яка була напідпитку, поліціянтка почула лайку та погрози на свою адресу. Після цього дільнична зробила їй зауваження та попередила про можливе адміністративне правопорушення за такі дії.

Жінка проігнорувала вимогу поліціянтки припинити протиправне діяння та почала чинити опір. Продовжувала нецензурно виражатися та провокувати бійку.

Офіцерка повідомила про конфлікт на спецлінію "102". Коли це почула 30-річна зловмисниця, накинулась на дільничну, шарпала її за формений одяг, а потому — вдарила по голові скляною пляшкою, - йдеться у повідомленні.

Фото: rv.npu.gov.ua

Поліціянти сектору реагування патрульної поліції, які приїхали на виклик, затримали правопорушницю та доставили до Вараського районного відділу.

Офіцерку госпіталізували, а медики діагностували в неї закриту черепно-мозкову травму голови, струс мозку, тріщину кістки лобної ділянки та численні забої.

Фото: rv.npu.gov.ua

Правоохоронці за фактом заподіяння працівникові поліції тілесних ушкоджень, у зв'язку з виконанням службових обов'язків, відкрили кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 345 Кримінального кодексу України. За результатами судово-медичної експертизи ухвалюватиметься остаточне процесуальне рішення.

Нападниці загрожує покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років. Жінка вже неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців, а за вчинення домашнього насильства перебуває на обліку.

Нагадаємо, що під час сесії Харківської міської ради представники націонал-патріотичних сил зігнали з трибуни представника "ОПЗЖ", який виступав російською, а потім побилися із представниками партії Шарія.

Читайте також

1