Верховна Рада хоче заслухати уряд щодо тарифів в Україні

Заслуховування може відбутися цього тижня, або наступного
Важливо
Верховна Рада хоче заслухати уряд щодо тарифів в Україні
Верховна Рада (фото: УНІАН)
31 Травня 2021, 12:48
читать на русском

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що парламент хоче заслухати Кабінет міністрів щодо тарифів в Україні. Опалювальний сезон закінчується і потрібно зрозуміти, що роботи далі.

Про це Разумков сказав під час погоджувальної ради у понеділок, 31 травня.

За його словами, питання тарифів досі важливе. Оскільки Рада 28 січня 2021 року ухвалила відповідну постанову, то парламент хотів би послухати про виконану роботу за дорученням ВРУ Кабінетом міністрів.

Закінчився фактично опалювальний період і нам треба зрозуміти, як ми будемо жити, до чого готуватись людям, що було зроблено до наступного опалювального періоду, до наступного строку, - сказав спікер парламенту.

Разумков (досьє Дмитра Разумкова) висловив сподівання, що новопризначений міністр енергетики Герман Галущенко виправдає надану йому довіру Верховною Радою та народом України. Водночас заслуховування може відбутися цього тижня, або наступного.

Нагадаємо, що від 1 липня ціна електроенергії може зрости вдвічі. Окрім того, у різних регіонах країни тариф на світло буде різним. Втім, експерти застерігають, що це далеко не останнє здорожчання.

Читайте також наш матеріал: Тарифи на світло зростуть від трьох до десяти разів

Читайте також

1