Війна на Донбасі: 10 українських воїнів отримали поранення внаслідок обстрілів

Окупанти відкривали вогонь поблизу Водяного, Невельського, Пісків, Луганського, Кам'янки та Мар'їнки
Важливо
Війна на Донбасі: 10 українських воїнів отримали поранення внаслідок обстрілів
Український військовий (фото: facebook.com/pressjfo.news)
26 Лютого 2021, 23:00
читать на русском

На Донбасі внаслідок російської агресії поранення та травми отримали десять українських військовослужбовців.

Про це повідомила пресслужба операції Об'єднаних сил у Facebook.

Сьогодні, 26 лютого, поряд з Водяним окупанти вели вогонь зі 120 мм мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілу сім військовослужбовців Збройних Сил України отримали осколкові поранення, ще двоє військових - бойове травмування, - йдеться у повідомленні.

Захисників оперативно доставили до лікувального закладу, де їм надали необхідну медичну допомогу. Зазначається, що на місці події працюють посадові особи бригади та група оперативного реагування військової служби правопорядку.

Читайте також

Неподалік Невельського український воїн отримав осколкові поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої. Йому надали медичну допомогу та доправили до лікувального закладу.

Також окупанти відкривали вогонь поблизу Пісків, Луганського, Кам'янки та Мар'їнки. На обстріли окупантів українські захисники давали адекватну відповідь. Про порушення режиму припинення вогню повідомили представників ОБСЄ.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає, що для зрушення справи про конфлікт на Донбасі з місця необхідна зустріч "нормандської четвірки".

1