Вінницька область переходить на посилений карантин від 3 березня

Заборонене проведення планових операцій
Важливо
Вінницька область переходить на посилений карантин від 3 березня
Коронавірус (фото: Pexels)
2 Березня 2021, 10:56
читать на русском
У Вінницькій області через зростання захворюваності на коронавірус від 3 березня дистанційно навчатимуться усі школярі, планові операції та госпіталізації - заборонені.

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

Прийнято рішення рекомендувати органам управління освітою територіальних громад, власникам/засновникам спільно з керівниками закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), (за винятком Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця), фахової передвищої, вищої та позашкільної освіти усіх типів та форм власності перевести на дистанційну форму навчання 1-4 класи закладів загальної середньої освіти з 3 березня 2021 року.

Читайте також

Передбачено посилити, в межах компетенції, заходи щодо проведення перевірок дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину в громадському транспорті, закладах громадського харчування, розважальних закладах області, - йдеться у повідомленні.

Посилені обмежувальні заходи також запроваджено у медицині. З 3 березня заборонене проведення планових операцій і планових госпіталізацій та надання консультацій поліклінік державних і комунальних закладів охорони здоров'я, крім дозволених в установленому порядку.

Нагадаємо, що через спалах коронавірусу Чернівецька область з понеділка, 1 березня, офіційно увійшла до "червоної" карантинної зони. На території вводяться обмежувальні протиепідемічні заходи.

1