Вирішили помститися: у Києві двоє хлопців живцем спалили чоловіка

Перед підпалом вони відлупцювали постраждалого
Вирішили помститися: у Києві двоє хлопців живцем спалили чоловіка
Місце злочину (фото: пресслужба поліції)
7 Травня 2021, 12:27
читать на русском

У Києві двоє молодих людей через помсту заживо підпалили чоловіка. Потерпілий отримав опіки 80% тіла, його доправили до лікарні, де він помер.

Про це йдеться в повідомленні на сайті МВС України.

Як відомо, що інцидент стався на проспекті Георгія Гонгадзе. Поліції повідомили про те, що чоловік, у якого загорівся одяг, просить про допомогу.

За словами начальника поліції Києва Андрія Крищенка, підозрюваних затримали протягом двох годин. Вони прийшли в недобудову до 41-річного чоловіка, спровокували конфлікт, побили його, після чого облили легкозаймистою речовиною і підпалили.

Свої дії затримані пояснили тим, що потерпілий нібито образив сина одного з них, тому вони вирішили помститися. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні, - зазначив Крищенко.

Читайте також

Підозрюваних жителів Києва 1997 і 2002 років народження затримали, відкрито кримінальну справу за статтею "умисне вбивство" за попередньою змовою групою осіб і з особливою жорстокістю.

За скоєння тяжкого злочину фігурантам загрожує довічне позбавлення волі, - додав Крищенко.

Нагадаємо, раніше в місті Коростень на Житомирщині під час сімейної сварки чоловік облив себе і кімнату в будинку бензином та забарикадувався, погрожуючи підпалити будинок. Під час спілкування з поліціянтами чоловік вистрілив у правоохоронців.

1