Вітренко спростував чутки про своє звільнення та продовжує працювати

За словами міністра, всі чутки мають маніпулятивний характер
Головне
Вітренко спростував чутки про своє звільнення та продовжує працювати
Юрій Вітренко (фото: facebook.com/minenergoUkraine)
8 Квітня 2021, 10:01
читать на русском

Виконувач обов'язків міністра енергетики Юрій Вітренко не звільнявся з посади та продовжує виконувати свої посадові обов'язки.

Про це повідомила пресслужба Міністерства енергетики України.

Наразі я продовжую виконувати обов‘язки міністра енергетики та готуюся до поїздки у складі офіційної української делегації в рамках закордонного візиту президента України, який заплановано на найближчі дні, - сказав сам Вітренко.

За його словами, чутки про нарікання з боку уряду, Офісу президента, міжнародних партнерів на роботу Міністерства енергетики мають маніпулятивний характер.

У нас вистачає зовнішніх загроз, для ефективної боротьби з якими потрібна командна робота органів державної влади, і на посаді виконувача обов’язків Міністра енергетики я докладаю зусилля саме для цього.

Читайте також

8 квітня Вітренко повернувся до виконання обов‘язків міністра після відрядження в Катар, у яке вирушив 29 березня. Там відбувались перемовини з Генеральним директором компанії Qatar Petroleum, Державним міністром з енергетики Саад бін Шеріда Аль-Каабі, які були одним із елементів підготовки офіційного візиту Президента України в Катар та мали на меті формування домовленостей в енергетичній сфері.


Контекст. 7 квітня ЗМІ повідомили, що виконувач обов'язків міністра енергетики Юрій Вітренко написав заяву про звільнення з посади.

1