Водій у Дніпрі затиснув руку патрульного та змусив бігти за авто - відео

Кермувальнику загрожує кримінальна відповідальність
Водій у Дніпрі затиснув руку патрульного та змусив бігти за авто - відео
Інцидент у Дніпрі Фото: патрульна поліція
9 Лютого 2021, 06:12
читать на русском

Водій у Дніпрі затиснув руку патрульного у вікні автівки та змусив бігти за машиною.

Як повідомляє патрульна поліція Дніпропетровської області, правоохоронець отримав забій плеча та кистьового суглоба.

Патрульні помітили, що водій Nissan Leaf припаркувався в зоні дорожнього знаку 3.34 (Зупинка та стоянка заборонені).

Правоохоронці намагалися пояснити йому, що він порушив ПДД та попросили водія надати їм водійське посвідчення, аби скласти постанову за порушення правил дорожнього руху.

Читайте також

Та водій відреагував агресивно. Чоловік поводився зухвало, та не виконував вимоги поліціянта. А потім, не зважаючи на те, що інспектор тримав руку на рамі вікна під час спілкування, зачинив його, защемивши патрульному кисть склом і розпочав рух, намагаючись поїхати з місця події. Але це не вдалось. Кермувальника затримали, застосувавши фізичну силу та кайданки. Автомобіль заблокували, викликали слідчо-оперативну групу та швидку, - йдеться у повідомленні.

У поліції повідомили, що постраждалого патрульного шпиталізували із попереднім діагнозом "Забій плеча та кистьового суглоба".

Як з'ясувалося, 46-річний порушник вже був засуджений. На нього склали адміністративний матеріал. Втім, тепер чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за ст.345 (Погроза або насильство до працівника правоохоронного органу) ККУ.

Нагадаємо, у Донецькій області поліціянти смертельно поранили порушника, який намагався втекти з місця злочину та травмував правоохоронця.