Затримали підозрюваного у вбивстві та зґвалтуванні семирічної Марійки (оновлено)

Чоловік намагався покінчити життя самогубством
Важливо
Затримали підозрюваного у вбивстві та зґвалтуванні семирічної Марійки (оновлено)
Національна поліція
15 Березня 2021, 07:19
читать на русском

Поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні та убивстві семирічної Марійки з села Щасливе у Херсонській області (додано відео затримання).

Про це повідомив керівник Національної поліції України Ігор Клименко.

Допис Ігоря Клименка у Фейсбуці

За словами Клименка, поліцейські після того, як знайшли тіло дівчинки, одразу зрозуміли, що її вбив хтось із місцевих.

Бо закинуту недобудову перевіряли не один раз. У колі підозрюваних опинилися всі без винятку мешканці села. Слідчі та оперативники опитали всіх, десятки людей пройшли через детектор брехні. І от після безупинних оперативно-розшукових заходів та слідчих дій правоохоронці встановили ймовірного вбивцю та ґвалтівника. Щоби його "взяти", потрібно було до дрібниць зібрати докази та отримати попередні висновки експертиз. Коли поліцейські прийшли до будинку зловмисника, зрозуміли, що їх чекали: підозрюваний лежав із порізаними венами, - розповів Клименко.

За його словами, поліцейським та лікарям довелося врятувати підозрюваного, аби він відповів за скоєне перед законом.


Контекст. 7 березня у селі Щасливе Херсонської області зникла семирічна дівчинка. Її шукали поліцейські, кінологи, волонтери. 11 березня стало відомо, що зниклу дитину знайшли мертвою в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь.

У поліції повідомили, що в ході візуального огляду поліцейські встановили, що смерть дитини була насильницькою. Наразі проводяться слідчо-розшукові заходи для встановлення підозрюваного в умисному вбивстві малолітньої дитини.

1