Завадили контрабандистам: у Мукачево скоїли розбійний напад на прикордонників

Найімовірніше, це були ділки, яким потерпілі завадили переправити сигарети до Угорщини
Завадили контрабандистам: у Мукачево скоїли розбійний напад на прикордонників
Прикордонники (Фото: ДПСУ)
12 Лютого 2021, 15:12
читать на русском

У Мукачево невідомі особи, ймовірно контрабандисти, скоїли розбійний напад на квартиру, в якій проживали двоє прикордонників. Нападники погрожували фізичною розправою, якщо військові не будуть співпрацювати зі злочинцями.

Про це повідомили на сайті ДПСУ.

Повідомляється, що до приватного помешкання, яке орендують двоє дільничних інспекторів прикордонної служби відділення "Горонглаб" Мукачівського прикордонного загону, вдерлися невідомі, які застосували проти військовослужбовців газовий балончик. Нападники погрожували фізичною розправою.

Найімовірніша причина нападу на прикордонників – припинення незаконної оборудки пачкарів. Наряд, до складу якого входив один із потерпілих військовослужбовців, знайшов сховок з понад 20 ящиками сигарет, які контрабандисти планували переправити в Угорщину. Дії прикордонників обурили ділків і ті вирішили помститися та залякати військових.

До місця події викликали карету швидкої допомоги та працівників поліції. Особи нападників наразі встановлюються.

Читайте також

Загалом же впродовж минулого року зафіксовано 27 випадків застосування насильства до особового складу Держприкордонслужби, 3 факти пошкодження військового майна, 9 випадків пошкодження особистого майна військовослужбовців та 15 фактів погроз фізичного насильства.

Нагадаємо, 27 січня на КПП "Краківець" на кордоні з Польщею, під час огляду мікроавтобуса марки "Рено", прикордонники знайшли монети та купюри різних країн, років випуску та номіналу, медалі і старовинні годинники.

1