Зеленський привітав українських волонтерів з їхнім святом

Та побажав всього найкращого
Головне
Зеленський привітав українських волонтерів з їхнім святом
Волонтери роблять маскувальні сітки (фото: УНІАН)
5 Грудня 2020, 13:30
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський привітав українських волонтерів з міжнародним Днем волонтера.

Про це повідомляє пресслужба президента.

За останні роки в Україні волонтерський рух набув неабияких масштабів, залишаючись міцним фундаментом сталого розвитку громадянського суспільства.

Сприяння українській армії, підтримка шпиталів і лікарень, допомога переселенцям з Криму та із зони бойових дій на Сході нашої країни, пандемія COVID-19, страшні повені на Прикарпатті чи жахливі пожежі на Луганщині - ви одразу першими були там, де на вас з нетерпінням чекали, - зазначив Зеленський.

Читайте також

Президент (досьє Зеленського) впевнений, що становлення волонтерства в нашій країні – це передусім соціальна підтримка наших співвітчизників, якої сьогодні потребують й самі волонтери.

Тому пріоритетним завданням держави є створення потужної інституції волонтерства, побудованої на принципах демократії, толерантності із використанням найкращого досвіду наших іноземних партнерів.
Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров'я, миру та благополуччя, - додав він.

Довідка: У всьому світі 5 грудня відзначають міжнародний День волонтера - International Volunteer Day. Україна - єдина країна у світі, де цей день переходить в День збройних сил, який відзначається 6 грудня.

1