Зеленський сказав, про що жалкує, отримавши посаду президента

Президент шкодує, що у нього немає часу на власних дітей
Важливо
Зеленський сказав, про що жалкує, отримавши посаду президента
Володимир та Олена Зеленські (Фото: Олена Зеленська Facebook)
16 Квітня 2021, 09:56
читать на русском

Володимир Зеленський розповів, про що жалкує після того, як здобув посаду президента.

В інтерв'ю виданню Le Figaro він сказав, що шкодує про брак часу, який він міг би присвятити вихованню дітей, повідомляє пресслужба глави держави.

Я завжди думаю про час. Це мій час або це час, який я проводжу з моїми дітьми. Через цю роботу в мене дуже мало цього часу. І я не зовсім бачу, як зростають мої діти. Але є дружина, тому я спокійний, - сказав він.

Зеленський запевнив, що не шкодує, що ухвалив рішення йти у президенти і що завжди намагається досягнути результату.

Ніколи не жалкую, коли вирішую щось робити. Намагаюся завжди досягнути результату. Якщо після цих п'яти років я зрозумію, що не зробив того, що хотів, і витратив ці роки даремно, я шкодуватиму про цей час. Страшно шкодуватиму, - сказав він.

Читайте також

На запитання, чи вважає він успішним своє президентство, Зеленський відповів:

 Тільки коли після завершення терміну люди про мене скажуть, що я був успішним президентом.

Відповідаючи на запитання про свій найбільший успіх на посту президента, він сказав, що очікує його у майбутньому. При цьому Зеленський запевнив, що після нього громадяни України "вже не зможуть обрати для себе людину з політичним нафталіном".

Ми задамо Україні іншу швидкість, інше обличчя. Я впевнений, що після мене народ України зрозумів, що такий президент може бути... Українці вже не зможуть обрати для себе людину з політичним нафталіном... Тому що, як кажуть, риба гниє з голови, і як не намагаються Порошенко чи Медведчук прив’язати мені якусь корупцію – їм не вдається. Всі бачать, що це неможливо. Тому я вважаю, що задаю цей тон для політиків. Вони бачать – якщо я собі не дозволяю, то їм уже соромно, - сказав президент.

Нагадаємо, 12 жовтня 2020 року в інтерв'ю для британської програми ВВС HARDtalk Володимир Зеленський заявив - якщо йому не вдасться закінчити війну на Донбасі, значить потрібно, щоб "прийшла інша людина", яка здатна це зробити.