Зеленський у Харкові прибув на місце пожежі в будинку для літніх людей

Президент прилетів до Харкова з робочою поїздкою
Головне
Зеленський у Харкові прибув на місце пожежі в будинку для літніх людей
Зеленський прибув до Харкова (Фото: Офіс президента)
22 Січня 2021, 11:53
читать на русском

У зв'язку з пожежею, яка сталася вчора в будинку для літніх людей, президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Харкова.

Про це повідомили в Офісі президента України.

У мережі вже з`явилося відео, на якому видно, що Зеленський (досьє Володимира Зеленського) прибув на місце трагедії. Він заслухає доповідь урядової комісії на чолі з міністром розвитку громад та територій, яка працює над з’ясуванням її причин.

Також президент проведе нараду щодо координації напрацювання механізмів запобігання подібним надзвичайним ситуаціям.

Нагадаємо, що 21 січня о 15.03 у Харкові у двоповерховому житловому будинку, попередньо переобладнаному під будинок для літніх людей, на другому поверсі виникла пожежа. Внаслідок цього 15 людей загинули, ще п‘ять людей госпіталізували.

Читайте також

У своєму Телеграм-каналі глава держави написав, що доручив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову знайти та покарати винних. Також Зеленський повідомив, що доручив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову (досьє Авакова) – відкрити та взяти під особистий контроль відповідну кримінальну справу і в якнайшвидші терміни відповісти на питання, які причини трагедії та хто в ній винен.

Як повідомила генпрокурорка України Ірини Венедіктова (досьє Ірини Венедіктової), причиною масштабної пожежі стало необережне поводження з електронагрівальними приладами.

Читайте більше у нашому матеріалі: "15 жертв пожежі у Харкові: хто відповість за страшну смерть літніх людей та що відомо".

1