Зеленському потрібно назвати Путіна вбивцею - Клімкін

Слова та особисто позиція у політиці надзвичайно багато значать
Ексклюзив
Зеленському потрібно назвати Путіна вбивцею - Клімкін
Інтерв’ю Зеленського
3 Липня 2021, 01:44
читать на русском

Колишній міністр Павло Клімкін вважає, що для президента України Володимира Зеленського варто було б визнати російського президента Володимира Путіна - вбивцею, як це зробив Джо Байден.

Про це Клімкін сказав в ексклюзивному інтерв'ю Парламент.UA.

Ну, звичайно! Скільки Путін вбив українців у цій війні? Я вважаю, що Зеленському нічого не дає те, що він не хоче це визнати. Він думає, що це ускладнить йому майбутню зустріч з Путіним. Але Путін же зустрічається з Байденом. І з Зеленським буде зустрічатися, - сказав Клімкін.

За його словами, Путін дуже боляче реагує на будь-які слова стосовно себе, але для Зеленського це був би дуже великий крок, який підвищив би до нього довіру з боку українського суспільства.

Це як "свій\чужий". Це означає, що можна відкрито та скільки завгодно називати Росію агресором та багато інших речей. Слова та особисто позиція у політиці надзвичайно багато значать. Якщо Зеленський не хоче цього робити - це його позиція, - додав ексміністр.

Нагадаємо, у березні 2021 року президент США Джозеф Байден в інтерв'ю телеканалу ABC ствердно відповів на питання журналіста Джорджа Стефанопулоса, чи вважає він президента РФ Володимира Путіна "вбивцею".

Згодом президент Росії Володимир Путін відповів президенту США Джо Байдену, який назвав його вбивцею: "Хто як обзивається, той так і називається".

Читайте також

1