Знайдено зниклого у Київській області дворічного хлопчика

Богдан Униченко знайдений живим
Важливо
Знайдено зниклого у Київській області дворічного хлопчика
Богдан Униченко з поліцейськими Фото: поліція
15 Квітня 2021, 13:28
читать на русском

У Київській області знайшли зниклого 14 квітня дворічного Богдана Униченка.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Богдан Униченко Фото: поліція

Увага, знайшли хлопчика. Це найкращій у житті подарунок оперативникам поліції Київської області на День карного розшуку. Дякую всім, - написав він.

Повідомляється, що хлопчика знайшли у лісі.

Богдан Униченко Фото: поліція

Нагадаємо, 14 квітня стало відомо, що у селі Рагівка Київської області зник дворічний хлопчик - Богдан Униченко. Мати помітила зникнення дитини о 16 годині та шукала його самотужки. Лише о 21 годині вона звернулася за допомогою до правоохоронців.

До пошуків дитини було залучено понад 240 людей та авіацію.

Читайте також

Нагадаємо, 7 березня у селі Щасливе Херсонської області зникла семирічна дівчинка. Її шукали поліцейські, кінологи, волонтери. 11 березня стало відомо, що зниклу дитину знайшли мертвою в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь. В ході візуального огляду поліціянти встановили, що смерть дитини була насильницькою.

14 березня поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні та убивстві семирічної Марійки з села Щасливе у Херсонській області. Чоловік може отримати довічне позбавлення волі.

Всі дні підозрюваний відмовлявся давати свідчення, а 18 березня таки зізнався у своєму злочині. Він розповів, як тіло мертвої 7-річної дівчинки засунув у мішок та зав’язав його якимось шнуром і поясом.

1