Новий 2024 рік: як обрати оригінальний подарунок - фото

Найкращий подарунок той, що від щирого серця
Ексклюзив
Новий 2024 рік: як обрати оригінальний подарунок - фото
Новорічні подарунки, фото Freepik
7 Грудня 2023, 23:56
читать на русском

Новий Рік - свято, якого так чекають діти та дорослі люди. Прикрашені ялинки, різнокольорові гірлянди, зігріваючий глінтвейн та багато подарунків - усе те, заради чого ми чекаємо цей святковий та незабутній день.

Новорічні свята - час, коли в магазинах з подарунками великі черги, а в кожного в голові: "Що подарувати? Що купити? А який подарунок найкращий?". Парламент.UA підготував добірку з подарунками для хлопців, дівчат, батьків, друзів та дітей, аби хоч трошки полегшити вам життя у новорічній метушні.

Подарунок для хлопця

Чоловіки - ті ж самі діти, які найбільше будуть радіти подарункам під ялинку. Тому аби сюрприз був не банальним, потрібно відповідально та заздалегідь підійти до його вибору. Що ж подарувати хлопцю або чоловіку?

  • Спортивний абонемент

Ще з дитинства хлопці мріють мати спортивне та підтягнуте тіло. А силові навантаження допомагають позбутися непотрібних думок та відпочити душею. Тому похід до тренажерної зали буде приємним та потрібним подарунком. До того ж можна подарувати не лише звичайний абонемент до спортивної зали чи басейну, але й придбати курс боксу, дзюдо, ММА або Crossfit.

  • Сертифікат на похід у barbershop

Деякі чоловіки доглядають за волоссям не гірше за дівчат, укладають кожну волосинку та завжди роблять модну та нову стрижку. Проте деяким хлопцям достатньо звичайної та охайної стрижки. Але погодьтесь, хто б не хотів зробити нову зачіску в професіонала та ще й під келих віскі? Тому кожен чоловік хоча б раз в житті повинен відвідати barbershop.

Чоловік у barbershop, фото Freepik

  • Активний відпочинок

Емоції - найкращий подарунок, який залишиться в пам'яті на довгі роки. У дорослому віці чоловіки хотіли б здійснити свої дитячі мрії, а ігри з дитинства втілити в реальне життя. Політ на гелікоптері, дайвінг, картінг, пейнтбол або лазертаг - стануть крутими та екстремальними подарунками.

  • Курси

У вашого хлопця або чоловіка є захоплення, яке б він хотів надалі розвивати? Чудовим подарунком стануть курси. Він полюбляє фотографувати? Подаруйте йому фотокурси. Обожнює готувати? Кулінарні курси обов'язково його порадують. Він хоче вивчити іноземну мову? Придбай у подарунок розмовні курси.

  • Подарунок своїми руками

Любов та увага - те, що принесе більше радості, ніж будь-що інше. Це може бути зв'язана власноруч якась річ (шарф, рукавички чи кофтинка), яка зігріватиме вашого чоловіка. Букет із солодощів чи солоних снеків з пивом, спечений торт чи приготована інша улюблена страва хлопця, адже шлях до серця чоловіка лежить через шлунок.

Подарунок для дівчини

Жінки - мрійливі та романтичні. А тому й подарунок повинен бути відповідний. Чоловіки, пам'ятайте, дівчата завжди натякають та розповідають вам про те, що б хотіли отримати. Умійте лише розгадувати та знаходити більше сенсу у словах своїх коханих.

  • Сертифікат на професійну фотосесію

У вашої дівчини є Instagram? А світлин у ньому досить багато, і вона часто просить вас сфотографувати її? Однозначно найкращим подарунком стане професійна фотосесія з макіяжем, зачіскою та вбранням. Чоловіки, згадайте, чи часто ви фотографуєтесь зі своєю другою половинкою? Не дуже? Тоді Love story - вона буде в захваті від вашої спільної романтичної фотосесії.

  • Подорож на двох

Романтичним вихідним лише удвох вона точно зрадіє. Проте місце відпочинку обирайте відповідально. Ваша дівчина полюбляє активний відпочинок, чи їй краще полежати на пляжі під сонцем? Під час спільної подорожі не забувайте піклуватися про кохану та більше показуйте, як вона вам важлива: подаруйте квіти, візьміть за руку, поцілуйте. Так просто та банально, але вона точно буде на сьомому небі від щастя.

Спільна подорож, фото Freepik

  • Ювелірні вироби

Перед тим, як почати обирати ювелірну прикрасу для дівчини, дізнайтесь, вона носить срібло чи золото? Віддає перевагу мінімалізму чи масивним прикрасам? Далі вибір за вами: браслети, сережки, кольє, підвіски чи можливо й обручку? Пам'ятайте, для дівчини важливий кожен подарунок від коханого.

  • Солодощі

Новий рік - час для солодощів та інших смаколиків. Коли як не на свята дозволити собі набрати кілька кілограмів? Дівчатам подобається все незвичне та миле, тому обирайте солодощі в новорічних обгортках та в незвичних формах. Зберіть бокс із імпортних смаколиків, покладіть туди її найулюбленішу смакоту.

Солодощі, фото Freepik

  • Спідня білизна

Цей подарунок підійде лише для коханої дівчини або дружини. Жінка відчуватиме себе більш впевнено, коли на ній гарна та сексуальна білизна. Найкраще підійде комплект, який пошиють за її мірками. Тому обов'язково дізнайтеся її розмір та параметри. Дорогий та мереживний комплект спідньої білизни прикрасить її тіло.

Подарунок для батьків

У дитинстві вони грали роль Діда Мороза та дарували подарунки від його імені. Тепер у новорічну казку потрібно занурити і їх. Мама з татом - це ті люди, яким хочеться подарувати щось потрібне та душевне. Що ж їм подарувати?

  • Кухонне приладдя

Побутова техніка для кухні спростить роботу для вашої мами. Сучасне приладдя вмить подрібнить овочі, замісить тісто чи зварить каву. Тож подарувати можна грильницю, кавомашину, блендер, електричну м'ясорубку,  сушарку для овочів і фруктів, хлібопічку чи мультиварку.

  • SPA на двох

Це стане не лише приємним подарунком, але й оздоровчим. Адже у SPA посилюється лімфоток, відбувається звільнення від токсинів, покращується кровообіг, знімаються м'язові затискачі, підвищується гнучкість суглобів та покращується стан шкіри. Батьки зможуть відпочити та набратися нових сил.

Spa, фото Freepik

  • Живі фото

Спогади можна оживити прямо на сторінках фотоальбомів. За допомогою унікальної технології Доповненої Реальності, фото у книзі оживуть, після наведення на них камери смартфону. Важливе є те, що термін збереження живих фото не є обмеженим. Через 5-10 років можна знову навести смартфон на паперовий фотоальбом та побачити те ж саме відео.

  • Гаджети

Новий телефон, великий телевізор, планшет чи електронна книга знадобиться та буде корисною дорослим людям. Також важливим буде наявність інтернету в домі. Це осучаснить та полегшить можливість швидкого зв'язку батьків з вами та іншими близькими родичами.

  • Квіти та рослини

Квіти в горщику порадують кожну маму та тата. Вони не лише створюватимуть красу, але й доповнюватимуть інтер'єр вдома. Рослини даруватимуть спокій та розміреність, а їхній запах заспокоюватиме та зніматиме напругу. Більшість рослин мають хорошу енергетику та можуть приносити у дім щастя, любов та багатство. Тому корисним та красивим подарунком будуть квіти у горщиках: алое, хлорофітум, фікус, камелія, гібіскус, альпійська фіалка.

Квіти в горщику, фото Freepik

Подарунки для друзів

Як добре ви знаєте свого друга? Про що він мріє та чим захоплюється? Відповідаючи на ці питання, можна відразу зрозуміти, що краще подарувати своєму товаришу.

  • Іменні світшоти

Індивідуальний напис з іменем вашого друга або фразою, яка з ним асоціюється. Цей одяг точно стане улюбленим. Проте важливо обрати розмір, колір та вдалий напис. До речі, індивідуальні написи можна робити не лише на світшотах, але й на спортивних костюмах, кепках, футболках чи сумках.

  • Квиток на концерт

Друг чи подруга фанатіє від музичного гурту? Він чи вона мріє потрапити на їхній концерт? Влаштуй другові музикальну казку. Квиток на концерт не залишить його байдужим. Проте придбай квиток і для себе, адже на концерт комфортніше приходити в компанії друзів.

  • Настільна гра

Настільна гра для друзів стане чудовим подарунком, адже вона неодноразово буде дарувати емоції: радість, азарт, зацікавленість, захоплення, та задоволення. Ігри - один із найкращих способів провести дозвілля. Під час настільної гри друзі можуть поспілкуватися, згуртуватися та навіть більше здружитися. До того ж цей подарунок принесе щастя не лише одній людині, але й усім гостям свята. Настільні ігри - це живе спілкування, якого у 21 столітті так не вистачає.

Настільна гра, фото Freepik

  • Подарунковий набір

Підійде для тих, хто хоче подарувати не одну річ, а набір маленьких дрібничок. Можна обрати відразу готовий подарунковий набір: косметики, солодощів, алкоголю. Або зібрати набір самостійно. Для цього потрібно лише визначитися з темою набору, купити необхідні речі для нього та запакувати у святкову обгортку. Які можуть бути подарункові набори? Набір натуральної косметики, пивний, чайний, сувенірний.

  • Вечірка

Сюрприз, який можна влаштувати не одній людині, а всім друзям одночасно. Вечірка - місце, де можна відпочити, погуляти та провести вечір у компанії друзів. Можна влаштувати тематичне свято з особливим дрес-кодом: усі переодягаються у героїв з улюбленого фільму чи новорічних персонажів.

Подарунки для дітей

Діти - ті, хто найбільше чекають на новорічні подарунки. З сюрпризами для дітей простіше - за декілька днів до свята вони пишуть лист зі своїми бажаннями Діду Морозу. Проте ми також підготували добірку святкових подарунків для найменших.

  • Комп'ютерні ігри

Сучасні діти граються гаджетами ще до того, як починають говорити. Тому комп'ютерні ігри стануть подарунком, якому точно зрадіє дитина. Дівчатка надають перевагу іграм з переодяганнями та готуванням їжі, а хлопчики - стрілянині та перегонам на авто.

  • Дитячий майстер-клас

Це може бути майстер-клас з приготування піци, печива та цукерок, малювання чи гончарного ремесла. Дитина розважатиметься й одночасно вчитиметься чомусь новому. Можливо, у малечі з'явиться нове хобі.

Дитячий майстер-клас, фото Freepik

  • Арт-бокс

За допомогою арт-боксу дитина створюватиме абстрактні картинки з акрилових фарб, чорнил або епоксидної смоли. Плюс такого набору в тому, що не потрібно вміти малювати, адже для кінцевого результату картини навіть можуть не знадобитися традиційні пензлі. Задоволення від процесу гарантоване.

  • Похід у дитячий парк розваг

Кожна дитина обожнює атракціони та батути. Похід у дитячий парк розваг подарує емоції радості та щастя. До того ж у дитячих кімнатах малеча знайомитиметься та здружуватиметься з однолітками. Ігри - саме те, що необхідно кожній дитині.

  • Книги

Книга для дитини - важлива. Вона допомагає не лише розвиватися та пізнавати щось нове, але й занурює дитину у світ казки та магії. Тому варто дарувати не лише енциклопедії, але й розповіді про таких же маленьких дітей, але в іншому світі.

1