Атака окупантів на Харків: зросла кількість жертв та поранених (оновлено)

Внаслідок обстрілу поранено дитину
Важливо
Атака окупантів на Харків: зросла кількість жертв та поранених (оновлено)
Швидка медична допомога Фото: УНІАН
26 Травня 2022, 18:00
читать на русском

Рашисти 26 травня обстріляли центральні райони Харкова. Раніше повідомлялося про чотирьох вбитих мешканців обласного центру.

Як повідомила радниця голови Харківської обласної ради Наталя Попова, станом на 17 годину відомо про десятьох поранених та п'ятьох загиблих. Серед поранених є дитина.

10 поранено. Серед поранених 1 дитина. 5 людей загинуло під час сьогоднішнього обстрілу росіянами центру Харкова, - написала вона у Фейсбуці.

UPD: станом на 18 годину.

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомляє, що внаслідок атаки ворога на Харків загинули семеро людей, 17 поранені. Серед поранених дев'ятирічна дитина.

Сьогодні ворог підступно обстріляв Харків. Під ударами опинилися Шевченківський та Київський райони, район Павлового Поля. Загинули 7 мирних мешканців, 17 зазнали поранення, серед них 9-річна дитина. Ворог знову підступно тероризує цивільне населення. Ще раз прошу усіх без нагальних потреб не перебувати на вулицях. Дослухатися до сигналів тривоги та перебувати під час таких сигналів в укриттях. Розслаблятися ще дуже зарано, - додав він.

Нагадаємо, Харківська обласна прокуратура продовжує фіксувати злочини російських окупантів, які вони вчинили в Україні. Майже щодня звільняються нові населені пункти, після чого можна дізнатись про звірство росіян та шкоду для інфраструктури та людей.

1