Гео Лерос опублікував записи розмов Тищенка та Комарницького

Президент Володимир Зеленський і глава його офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького
2 Жовтня, 13:37 869

Народний депутат Гео Лерос, якого нещодавно виключили з фракції "Слуга народу",  оприлюднив шматки записів розмов заступника голови фракції "Слуги народу" Миколи Тищенка і колишнього депутата Київради Дениса Комарницького. За його твердженням, ці розмови вказують на те, що президент Володимир Зеленський і глава його офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького в Києві.

Про це повідомив Гео Лерос у своєму відеоблозі на Youtube.

За словами Лероса, колишній співголова фракції "Блоку Леоніда Черновецького" в Київраді Комарницький, якого скандальний нардеп називає "головним корупціонером в Києві", говорив по гучному зв'язку з Миколою Тищенко - кумом голови Офісу президента Андрієм Єрмаком. Нібито саме так його вдалося підслухати навіть в лазні після обшуків у Комарницького в липні.

Мабуть, саме ці записи Лерос намагався включити у Верховній Раді 30 вересня перед тим, як заявити, що нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко та Денис Комарницький готують на нього напад.

Читайте також

Комарницький пов'язаний зі Степаном Черновецьким - сином колишнього мера Києва Леоніда Черновецького і власником IG бізнес-центру, нагадує Гео Лерос.

У Комарницького провели обшуки, пов'язані з корупцією на Воскресенському мосту (навколо його будівництва - ред.). Він зв'язується зі своїм партнером Тищенко, який загасив цю справу за допомогою Зеленського і Єрмака. За що "смотрящий" йому дуже вдячний, - відзначив Лерос.

Більше Комарницького ніхто не чіпає. З МВС порішав "перший", а в СБУ рулить подільник Комарницького - товариш Наумов, начальник внутрішньої безпеки СБУ. Відомо, що начальнику київської СБУ Головашу він і зовсім віддає відсоток від усіх бюджетних платежів. Тому сумки в СБУ Комарницький завозить на оперативному авто СБУ - прямо у двір Служби безпеки.

Нагадаємо, що під час засідання Верховної Ради народний депутат Гео Лерос заявив, що нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко та Денис Комарницький, якого Лерос вважає "смотрящим" у Києві, готують на нього напад. Народний депутат "Слуги народу" Микола Тищенко заявив, що звинувачення його колишнього колеги по фракції Гео Лероса - нісенітниця і що Лерос "зрадив" президента Володимира Зеленського.