Медведчук закликав до окупації Одеси в разі відмови України від капітуляції

Зрадник повторив кремлівські наративи про "ляльководів заходу", "партію війни" та "нелегітимного Зеленського"
16 Червня, 14:34 243

Колишній очільник забороненої партії "ОПЗЖ" Віктор Медведчук, який є близьким соратником владіміра путіна, закликав до окупації Одеси та інших міст, якщо Україна не прийме капітуляційну угоду, запропоновану росією.

У своєму інтерв'ю ТАСС Медведчук висловив думку, що в разі відмови Києва від пропозиції, яка передбачає віддання чотирьох областей та Криму, росія має окупувати міста України.

Він також повторив кремлівські наративи про "ляльководів заходу", "партію війни" та "нелегітимного Зеленського", називаючи режим у Києві "неонацистським". За його словами, інтереси Зеленського та українського народу є протилежними, оскільки президент бажає війни, а не миру.

Медведчук закликав до подальших бойових дій з метою "демілітаризації та денацифікації" України.

"Дуже влучний вираз - "звільняти" ("Одесу та інші міста" - ред.). Інтереси безпеки Росії диктують необхідність подальших бойових дій з метою боротьби з неонацистським режимом для досягнення повної демілітаризації та денацифікації.

При цьому добре видно, що інтереси режиму Зеленського та інтереси українського народу прямо протилежні. Українці хочуть миру, а Зеленський із західними ляльководами - війни, навіть ціною винищення українського народу. І цей народ потрібно від цієї злочинної нацистської влади звільняти", - заявив Медведчук.

Раніше Володимир Зеленський заявив, що Україна не погодиться на територіальні поступки для завершення війни. Це лише дасть паузу Росії перед новою війною.

Читайте також