Микола Удянський і міжнародна компанія Yoola запускають блокчейн-платформу WeWay

Платформа стане майданчиком, на якому співпрацюватимуть блогери та їхні фанати
Микола Удянський і міжнародна компанія Yoola запускають блокчейн-платформу WeWay
комп’ютер Фото: Рexels
10 Вересня 2021, 14:51
читать на русском

Українська IT-компанія Prof-IT, співзасновником якої є бізнесмен Микола Удянський, та  міжнародна компанія Yoola, засновником якої є Фуад Фатуллаєв розробили блокчейн-платформу WeWay, яка дозволить блогерам і фанатам ефективно взаємодіяти один з одним.

Про це пише Парламент.ua.

Блокчейн-платформа WeWay має всі шанси стати одним з найпопулярніших проєктів на ринку блокчейну і NFT-продуктів. Для цього є всі передумови, зокрема, участь в проєкті двох успішних компаній, - вважає Микола Удянський.

Завдяки новій платформі творці контенту можуть продавати свою продукцію фанатам. Тут же інфлюенсери можуть залучити додаткові кошти на реалізацію нових проєктів, а шанувальники - висловити своє бачення та побажання щодо творчості блогерів.

Новий продукт представлений у вигляді невзаємозамінних токенів, оригінальність і унікальність яких підтверджена блокчейном.

Для здійснення операцій на платформі WeWay компанія Prof-IT спеціально створила фан-токени. Вони повинні спростити і прискорити роботу екосистеми цифрових розваг для блогерів та їхніх передплатників.

Ми запустили найбільшу платформу для взаємодії інфлюенсерів з фанатами і NFT-маркетплейс. Розрахунки між учасниками будуть відбуватися в токені WeWay. Токени будуть розподілені між усіма інлюфенсерами і фанатами, які приєднаються до нашої мережі, - розповів співзасновник WeWay Фуад Фатуллаєв.

Довідка: Prof-IT - це проєкт, співзасновником якого є український бізнесмен Микола Удянський. Він є учасником українського рейтингу Forbes і відомий безліччю резонансних стартапів, наприклад запуском ФОРКОМ біткоїну - Bitcoin Ultimatum. У його компанії великий досвід в розробці технічних рішень за допомогою технології блокчейн. Холдинг вже реалізував сотні тематичних проєктів і продуктів, якими користуються понад 2,5 млн осіб.

Yoola - найбільша в СНД міжнародна компанія по роботі з інфлюенсерами. До неї підключені тисячі каналів і інфлюенсерів - більшість зірок російськомовного YouTube: Юрій Дудь, Єгор Крід, Like Nastya і безліч інших блогерів-мільйонників.

Нагадаємо, Микола Удянський планує побудувати у Харкові на базі чинного тенісного клубу в парку Горького Європейську тенісну академію.

Читайте також