У Харкові кількість постраждалих зросла до 67 від отруєння їжею з ресторану
У Харкові зросла кількість госпіталізованих внаслідок масового отруєння їжею з мережі ресторанів японської кухні.
Станом на 7 годину 19 червня у м. Харків з підозрою на харчове отруєння до лікувальних закладів госпіталізовано 67 осіб (з них 14 дітей), які попередньо вживали їжу з мережі ресторанів, - йдеться в повідомленні.
Зазначається, що у ресторанах проводиться комплекс санітарних та протиепідемічних заходів.
Нагадаємо, 17 червня стало відомо, що у Харкові понад 30 людей отруїлися після вживання суші та інших японських страв в мережі ресторанів “Якіторія” та “Мафія”. Держпродспоживслужба наполегливо рекомендувала ресторанам, в яких отруїлися люди, до кінця розслідування закритися.
18 червня служба порятунку повідомила, що з підозрою на харчове отруєння госпіталізовано до лікувальних закладів вже 45 постраждалих.