У "Слузі народу" сказали, чи збираються перейменовувати партію

Головне
Розмови щодо можливого перейменування партії ведуться не один день
Головне
31 Грудня, 18:26

У "Слузі народу" прокоментували чутки про перейменування партії ближче до парламентських виборів та внесення прізвище президента у нову назву.

Як повідомила речниця фракції "СН" Юлія Палійчук у коментарі УНІАН, питання зміни назви партії "Слуга народу" ніколи не обговорювалося у жодному з існуючих форматів - ні на з‘їзді, ні на Політичній раді партії, ні на Національній раді громад.

У нас є партія, яка отримала найвищий результат на виборах і утворила найбільшу фракцію парламенту. Це вже не перший раз, коли джерела з сумнівною репутацією поширюють дезінформацію про нас і нашу команду. Якби ми кожного разу це коментували, то наша робота полягали б в тому, що ми з ранку і до ночі лише спростовували б чергові "інсайти", - наголосила вона.

Водночас джерело у партії повідомило УНІАН, що розмови щодо можливого перейменування партії ведуться, проте наразі це усе відбувається дійсно лише на рівні розмов. А рішення про перейменування партії можуть ухвалити на її з'їзді. Офіційно членам партії про можливість її перейменування ще не повідомляли.

Крім того, джерело у "Слузі народу" не виключило, що після теоретичного перейменування у назві партії може з'явитися прізвище президента.

Читайте також