Кирило Куликов: масові затримання в Донецьку, вбивство Захарченко, українські олігархи або огляд подій (відео)

Під час програми обговорили інформацію, що український олігарх через партнера Манафорта купив за 50 тис. доларів квитки на інавгурацію Трампа та інші новини
2 сентября, 14:40

Під час програми обговорили інформацію, що український олігарх через партнера Манафорта купив за 50 тис. доларів квитки на інавгурацію Трампа, новину, що більше 30 тис. будинків в столиці залишаються без гарячого водопостачання, новину, що в Донецьку після вбивства Захарченка почалися масові затримання.

Кирило Куликов зізнався, що спробує бути не нудним і привітав школярів з Днем знань.

"Спробую бути не нудним, спробую відповідати на ваші запитання, буду говорити правду. Сьогодні дуже значимий день, дуже складний день, день дуже багатогранний, день з одного боку радісний, а з іншого-сумний. Перш за все радість і хочеться привітати всіх наших школярів, багато з яких сьогодні пішли в школу, багато хто з яких, незважаючи на заклики  міністра охорони здоров'я, яка не вчилась, сьогодні були на урочистих лінійках, багатьом провели урок миру. А що нам ще потрібно? Нам потрібен мир, нам потрібно, щоб ці діти виростали в мирі, виростали. Хочеться сказати, що це свято у нас вже давно і ми навіть не пам'ятаємо з чим пов'язана традиція. Не завжди ж першого вересня діти, студенти ходили в школу", - сказав колишній нардеп.

Також Куликов нагадав про захоплення школи в Беслані.

Традиційні "Суб'єктивні підсумки" від народного депутата VI скликання Кирила Куликова.

Джерело: NewsOne