Букмекери пророкують Україні на "Євробаченні" лише 19 місце (відео)

Україну на конкурсі представить гурт Go_A з композицією "Шум"
24 Березня, 01:00 310

Букмекери оприлюднили нові прогнози щодо переможця та призерів пісенного конкурсу "Євробачення"-2021 у Роттердамі.

Про це пише УНІАН.

Згідно з новим прогнозом букмекерів на перше місце піднялася конкурсантка з Мальти Дестіні Чукуньєре з композицією Je Me Casse.

Швейцарія, яка лідирувала раніше, опинилася на другій сходинці. Цю країну представляє Gjon's tears з піснею Tout l'univers.

Третьою поки що йде учасниця з Франції Barbara Pravi з композицією Voilà.

На четвертій позиції опинилася Болгарія, слідом за нею йде Італія. Що ж до України, то нам букмекери прогнозують аж 19-е місце.

Контекст. Пісенний конкурс Євробачення -2021 у Роттердамі в Нідерландах відбудеться попри пандемію коронавірусу, але за новими умовами. Цьогорічний пісенний конкурс у Нідерландах відбудеться 18-22 травня. Відомо, що у 2021 році в "Євробаченні" візьме участь 41 країна, в тому числі Україна. Від нашої країни виступатиме гурт "Go_A" з піснею "Шум".

Євробачення цьогоріч буде у незвичному для глядачів форматі. Зокрема, співаки для участі в конкурсі зможуть використовувати записи власних композицій. Запис відбуватиметься в режимі реального часу (як це було б на конкурсі) без редагування вокалу або будь-якої частини самого виступу після запису. Він додав, що така участь буде можливою лише у двох випадках: співак не зможе приїхати до Нідерландів або повинен ізолюватися після приїзду. Під час запису виступів своїх конкурсантів від телекомпаній вимагатимуть дотримання всіх вказівок для забезпечення чесності та прозорості проведення Євробачення.