Євробачення-2021 відбудеться попри пандемію коронавірусу

Організатори конкурсу розробили нові умови проведення пісенного змагання
Євробачення-2021 відбудеться попри пандемію коронавірусу
Євробачення (Фото: сайт Євробачення)
12 Січня 2021, 00:00
читать на русском

Пісенний конкурс Євробачення -2021 у Роттердамі в Нідерландах відбудеться попри пандемію коронавірусу, але за новими умовами.

Про це повідомив коментатор конкурсу Грехем Нортон, передає BBC.

Цьогорічний пісенний конкурс у Нідерландах відбудеться 18-22 травня.

Ми можемо підтвердити, що Євробачення обов'язково відбудеться цього року, - запевнив він.

За словами Нортона, Євробачення цьогоріч буде у незвичному для глядачів форматі. Зокрема, співаки для участі в конкурсі зможуть використовувати записи власних композицій.

Запис відбуватиметься в режимі реального часу (як це було б на конкурсі) без редагування вокалу або будь-якої частини самого виступу після запису, - розповів Нортон.

Він додав, що така участь буде можливою лише у двох випадках: співак не зможе приїхати до Нідерландів або повинен ізолюватися після приїзду.

Під час запису виступів своїх конкурсантів від телекомпаній вимагатимуть дотримання всіх вказівок для забезпечення чесності та прозорості проведення Євробачення.

Відомо, що у 2021 році в "Євробаченні" візьме участь 41 країна, в тому числі Україна. Від нашої країни виступатиме гурт "Go_A" з піснею "Соловей".

Читайте також

Нагадаємо, організатори літньої Олімпіади в Токіо, яку через пандемію коронавірусу перенесли з 2020 на 2021 рік, оголосили, що продовжують підготовку, а у березні 2021 року проведуть тестові змагання на олімпійських об'єктах.