Чиститимуть зливостоки: на одній з вулиць Києва обмежать рух

Комунальники працюватимуть у тунелі на перетині вул. О. Теліги, вул. Академіка Щусєва та вул. Іллєнка
13 Травня, 10:03

У Києві 13 травня комунальники ліквідовують наслідки негоди та прочищають зливостоки.

Як повідомили у Київавтодорі, протягом дня сьогодні буде обмежено рух вулицею О.Теліги.

Обмеження триватимуть до 17 години.

Київ дбає про систему зливостоків. Протягом 13 травня на вул. О. Теліги очищатимемо зливостоки. Працюватимемо, зокрема, у тунелі на перетині вул. О. Теліги, вул. Академіка Щусєва і вул. Ю. Іллєнка. Під час робіт рух буде частково обмежено, - йдеться у повідомленні.

Як повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, сьогодні рятувальники та комунальники продовжують долати наслідки негоди.

За його словами, повалені та аварійні дерева вже прибрали на: Андріївському узвозі, вулиці Шовковичній, Кудрявському узвозі, вулиці Ялтинській, вулиці Ольжича, проспекті Перемоги, вулиці Серпова та вулиці Миколи Краснова.

Також чекаємо результатів обстеження постраждалої Липи Петра Могили. Нагадаю, це одна з найстаріших лип Києва, – додав Поворозник.

Він розповів, що через негоду відключилися високовольтні лінії й понад 100 тисяч мешканців Оболонського, Подільського та Святошинського районів залишилися без світла.

Проте компанія-електропостачальник під'єднала більшість клієнтів до резервного живлення... Станом на ранок фахівці та комунальники продовжують роботи з відновлення електропостачання. Пам’ятайте про правила безпеки – не наближайтеся до обірваних проводів, – наголосив Поворозник.

Нагадаємо, ввечері, 12 травня, у деяких областях України вирувала негода: грози, шквали та навіть смерчі. Зокрема, в Києві на вулиці Володимирській поблизу Національного музею історії Києва сильний вітер розламав навпіл липу Петра Могили, які вже близько 400 років.