Депутат Поляков балотується на посаду мера Чернігова

Кандидатом на посаду міського голови його висунула група "За майбутнє", до якої він входить
23 Вересня, 17:32 843

Народний депутат Антон Поляков від групи "За майбутнє" балотується на посаду міського голови Чернігова. У мери нардепа висунула його політична сила.

Про це народний обранець написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я йду у мери Чернігова! Я щиро бажаю, щоб наше рідне місто стало найпривабливішим для роботи та бізнесу в Україні. Дуже хочу нарешті прибрати корупційну складову в роботі ТЕЦ, повернути її у власність громади та змінити тариф на тепло для містян з найдорожчого на найдешевший в Україні", — написав Поляков.

Депутат додав, що його команда хоче запровадити прозорий та рівномірний розподіл міського бюджету, а також побудувати сміттєпереробний завод і запровадити роздільний спосіб збирання сміття.

Читайте також

Антона Полякова обрали народним депутатом від округу №206 на Чернігівщині. Він балотувався від партії "Слуга Народу". У грудні 2019 року його виключили з фракції, а 30 червня — він увійшов до складу депутатської групи "За майбутнє".

Нагадаємо, від 5 до 19 вересня правоохоронці вже відкрили 39 кримінальних проваджень, які пов’язані з місцевими виборами в Україні.