Депутат Поляков балотується на посаду мера Чернігова

Кандидатом на посаду міського голови його висунула група "За майбутнє", до якої він входить
Депутат Поляков балотується на посаду мера Чернігова
Антон Поляков фото: Facebook
23 Вересня 2020, 17:32
читать на русском

Народний депутат Антон Поляков від групи "За майбутнє" балотується на посаду міського голови Чернігова. У мери нардепа висунула його політична сила.

Про це народний обранець написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я йду у мери Чернігова! Я щиро бажаю, щоб наше рідне місто стало найпривабливішим для роботи та бізнесу в Україні. Дуже хочу нарешті прибрати корупційну складову в роботі ТЕЦ, повернути її у власність громади та змінити тариф на тепло для містян з найдорожчого на найдешевший в Україні", — написав Поляков.

Депутат додав, що його команда хоче запровадити прозорий та рівномірний розподіл міського бюджету, а також побудувати сміттєпереробний завод і запровадити роздільний спосіб збирання сміття.

Читайте також

Антона Полякова обрали народним депутатом від округу №206 на Чернігівщині. Він балотувався від партії "Слуга Народу". У грудні 2019 року його виключили з фракції, а 30 червня — він увійшов до складу депутатської групи "За майбутнє".

Нагадаємо, від 5 до 19 вересня правоохоронці вже відкрили 39 кримінальних проваджень, які пов’язані з місцевими виборами в Україні.

1