Дружив з батьком: правоохоронці розповіли про підозрюваного у вбивстві семирічної дівчинки

Головне
Чоловіка вдалося затримати завдяки двом важливим експертизам
Головне
15 Березня, 12:04 531

Підозрюваний у вбивстві та зґвалтуванні семирічної Марії Борисової в Херсонській області проживав поруч з батьком дитини, а також був знайомий з родиною.

Про це заявив начальник поліції Херсонської області Олександр Прокудін під час брифінгу у понеділок, 15 березня.

ДНК підозрюваного знайшли на мішку, в якому знайшли тіло дівчинки. Чоловік був знайомий та спілкувався з батьком та матір'ю дівчинки, а також з самою Марією. Також у поліції спростували чутки щодо невинуватості затриманого.

Після того, як тіло Марії знайшли та були відомі висновки експерта, кримінальне провадження змінили зі вбивства дитини на вбивство, пов'язане із сексуальним насильством та зґвалтуванням дитини, - зазначив Прокудін.

Читайте також

Зазначається, що 14 березня, після отримання результатів експертиз, повідомили про підозру 62-річному чоловікові. Він вже мав судимість та неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Він (підозрюваний - ред.) звільнився із в'язниці у 2005 році. Нещодавно він притягувався до адміністративної відповідальності. Чоловік жив поруч з батьком дитини, це його друг, жив також на одній вулиці з дівчинкою, - сказав начальник поліції.

14 березня підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Завдяки двом важливим експертизам вдалося затримати чоловіка.

Наразі слідство триває. Правоохоронці не можуть точно сказати, де весь цей час переховувалося тіло. Оскільки його могли переховувати в спорудах, які належать підозрюваному, або до яких він мав доступ.


Контекст. 7 березня у селі Щасливе Херсонської області зникла семирічна дівчинка. Її шукали поліцейські, кінологи, волонтери. 11 березня стало відомо, що зниклу дитину знайшли мертвою в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь.В ході візуального огляду поліціянти встановили, що смерть дитини була насильницькою.

14 березня поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні та убивстві семирічної Марійки з села Щасливе у Херсонській області.