Мешканка Рівненської області знайшла на балконі труп незнайомця - фото

У вбивстві підозрюють товариша загиблого
18 Березня, 12:19 448

48-річна жителька села Зоря у Рівненській області знайшла на балконі тіло незнайомця.

Як повідомляє обласна поліція, підозрюваного у вбивстві вже затримали.

Правоохоронці розповіли, що 18 березня, близько першої ночі, мешканка села Зоря у квартирі за місцем проживання знайшла на балконі тіло невідомого із тілесними ушкодженнями.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що жінка поверталася додому із роботи, коли побачила відкритими двері орендованої квартири, а в коридорі — ввімкнене світло. У кухні на дивані спав її 36-річний цивільний чоловік, а на балконі лежав невідомий без ознак життя. Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 34-річний місцевий житель, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Вбивство у Рівненській області Фото: нацполіція

За результатами поверхневого огляду на тілі експерти виявили численні ножові поранення - в області грудної клітки та спини.

Вбивство у Рівненській області Фото: нацполіція

Тіло загиблого направлено до моргу для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті.

Попередньо відомо, що чоловіки були малознайомі та того вечора вживали алкоголь. Через надмірну випиту дозу 36-річний житель Зорі пояснити причину такого вчинку не може.

Відомо, що обоє чоловіків притягувалися як до кримінальної, так і до адміністративної відповідальності.


Нагадаємо, 7 березня у Києві на проспекті Бажана у дворах поблизу станції метро "Вирлиця" знайшли труп жінки із сорока ножовими пораненнями. Біля трупа лежало посвідчення поліціянтки. Загибла – старша інспекторка департаменту кіберполіції Святослава Петрова.

Згодом поліціянти затримали підозрювану у вбивстві поліцейської - нею виявилася близька подруга вбитої, яка зарізала її через ревнощі.