"Не можна плутати офіційне з особистим": в Офісі президента відреагували на заяви Фокіна

Важливо
В ОП нагадали, що саме з російського вторгнення почалася тимчасова окупація Криму, міста Севастополя й окремих районів Донецької та Луганської областей України
Важливо
30 Вересня, 08:55 478

В Офісі президента України неприємно вражені особистими оцінками та коментарями, які дав перший заступник глави української делегації в Тристоронній контактній групі Вітольд Фокін щодо ситуації на Донбасі.

Про це повідомляє пресслужба ОП.

В ОП заявили, що словам Фокіна вже надана належна оцінка.

Також у Зеленського заявили, що не можна плутати офіційне з особистим. В ОП нагадали, що саме з російського вторгнення почалася тимчасова окупація Криму, міста Севастополя й окремих районів Донецької та Луганської областей України.

Читайте також

Безумовно, заявам Вітольда Фокіна, які категорично розходяться з офіційними позиціями держави, вже надана належна оцінка. Перш за все - суспільством, яке заплатило велику ціну за свої ідеали. Цього не можна не розуміти, - йдеться в заяві.

Нагадаємо, заступник голови української делегації в Тристоронній контактній групі в Мінську Вітольд Фокін не бачить жодних підтверджень, що між Україною та Росією ведеться війна на Донбасі.