Негода в Україні: у двох областях пошкоджені понад 140 будинків

Так, у Кіровоградській та Київській областях були підтоплені дворогосподарства
19 Жовтня, 09:32 3750

У Кіровоградській та Миколаївській областях України внаслідок негоди пошкоджено понад 140 житлових будинків.

Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Так, у Кіровоградській та Київській областях були підтоплені дворогосподарства.

Кіровоградська область

У Кропивницького через негоду були пошкоджені покрівлі понад 100 житлових будинків, повалено близько 70 дерев та підтоплено 4 домогосподарства. Були відключені 7 газорозподільних і 22 трансформаторні підстанції.

У селі Іванівка Новоукраїнського району пошкоджено дах спортзалу спортивної школи на площі 600 квадратних метрів.

Миколаївська область

У селах Воєводське, Благодатне, Рябоконове і Семенівка Арбузинського району внаслідок поривів вітру частково пошкоджено крівлі близько 40 житлових будинків, 3 школи і дитячого садка. Були повалені 60 дерев.

Київська область

В результаті інтенсивних опадів було підтоплено 7 дворів (Біла Церква - 2, Хотів - 2, Бровари - 1, Ірпінь - 1 і Софіївська Борщагівка - 1).

Читайте також

Нагадаємо, що сьогодні, 17 жовтня, у Києві злива затопила проїжджі частини дванадцяти вулиць, на яких зараз ускладнено рух транспорту. Проїжджа частина затоплена чи підтоплена на вулицях Осінній, Пріорській, Автозаводській, Уманській, Іскрівській та Пилипа Козицького.

Патрульна поліція також повідомляє і про підтоплені вулиці Новопирогівська, Сирецька, Кирилівська, Копилівська, Брожка та Ізюмська. На Кирилівській зупинено рух трамваїв.

У Білій Церкві Київської області через сильну зливу підтопило декілька будинків. Ліквідацією підтоплень займаються місцеві пожежники.

А 6 жовтня буревій, який пройшовся Івано-Франківською областю, повалив дерева та електроопори в кількох районах міста.