Через негоду знеструмлено 43 населених пункти у трьох областях України

Рятувальники відновлюють енергопостачання у Кіровоградській, Миколаївській та Київській областях
Через негоду знеструмлено 43 населених пункти у трьох областях України
Електроопора (фото: Pexels)
18 Жовтня 2020, 11:03
читать на русском

17-18 жовтня внаслідок дощів та поривів вітру в Україні знеструмлено 43 населених пункти у трьох областях. До відновлення електропостачання залучені бригади обленерго.

Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Читайте також

Зокрема, на території Кіровоградської, Миколаївської та Київської областей, внаслідок несприятливих погодних умов, пошкоджено дахи понад 140 будівель, повалено близько 110 дерев та підтоплено 11 дворогосподарств. До лікувальних закладів Кропивницького звернулося 3 особи, з яких дві людини з незначними травмами госпіталізовані.

До ліквідації наслідків негоди залучалося понад 130 чоловік та 51 одиниць техніки, з них від ДСНС 80 чоловік особового складу та 25 одиниць техніки.

У м. Кропивницький пошкоджено покрівлі понад 100 житлових будинків, повалено близько 50 дерев та підтоплено 4 дворогосподарств. Відключено 7 газо-розподільних та 22 трансформаторні підстанції. Підрозділи ДСНС (44 чол. о/с та 10 од. техніки) залучені для розпилення повалених дерев та облаштуванню пошкоджених дахів поліетиленовою плівкою. Роботи по відкачуванню води завершено, - зазначають у ДСНС.

У селах Воєводське, Благодатне, Рябоконове та Семенівка (Миколаївська область) внаслідок поривів вітру частково пошкоджено покрівлі близько 40 будівель житлового сектору, трьох шкіл та дитячого садка. Повалено близько 60 дерев. Жертв та постраждалих немає.

Читайте також

На території Київської області внаслідок інтенсивних опадів сталося підтоплення семи дворогосподарств. Для відкачування води від ДСНС залучалось 31 чол. о/с та 14 од. техніки. Роботи завершено.

1