У Києві злива затопила дванадцять вулиць - фото

Деякі з них - перекриті
Головне
У Києві злива затопила дванадцять вулиць - фото
Злива у Києві фото: патрульна поліція
17 Жовтня 2020, 13:30
читать на русском

У Києві злива затопила проїжджі частини дванадцяти вулиць, на яких зараз ускладнено рух транспорту.

Про це повідомляє патрульна поліція столиці.

Проїжджа частина затоплена чи підтоплена на вулицях Осінній, Пріорській, Автозаводській, Уманській, Іскрівській та Пилипа Козицького, йдеться у повідомленні.

Через затоплення на вулицях Пріорській та Автозаводській партуль перенаправляє автомобілі на вулицю Вишгородську.

Патрульна поліція також повідомляє і про підтоплені вулиці Новопирогівська, Сирецька, Кирилівська, Копилівська, Брожка та Ізюмська. На Кирилівської зупинено рух трамваїв.

Як повідомили в Укргідрометцентрі, в Україні у суботу, 17 жовтня, очікується погіршення погодних умов. Майже на всій території країни очікуються дощі, температура повітря буде коливатися від +7 до +24 градусів.

У столиці сьогодні  сильні дощі. Температура повітря становитиме +11+13 градусів, вдень +8+10 вночі.

Суха погода збережеться лише в Донецькій і Луганській областях. На решті території України прогнозують дощі, місцями зливи.

Читайте також

У Львівській області вдень буде +7+9 градусів, на Волині та в Рівненській області +8+10 градусів. На решті території заходу буде +10+13 градусів, у Закарпатській області +14+16. Вночі у західних областях буде +5+10 градусів.

У Сумській і Чернігівській областях вдень очікується +11+15 градусів, вночі +6+10. У центральних регіонах стовпчики термометрів коливатимуться в районі +15+19 градусів, вночі +8+14. На сході і півдні України буде +19+24 градуси. Вночі на сході +11+13, на півдні +13+17.

Нагадаємо, що 6 жовтня буревій, який пройшовся Івано-Франківською областю, повалив дерева та електроопори в кількох районах міста.