В Івано-Франківській області буревій повалив дерева та електроопори

Здійснено 50 виїздів на ліквідацію наслідків негоди
Головне
В Івано-Франківській області буревій повалив дерева та електроопори
Буревій в Івано-Франківську (фото: ДСНС)
6 Жовтня 2020, 09:33
читать на русском

Буревій, який пройшовся Івано-Франківською областю, повалив дерева та електроопори в кількох районах міста.

Про це у Facebook написав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Буря наробила біди! Зірвало дах на будинку смутку, багато повалених дерев, ушкоджені електричні опори в декількох мікрорайонах!, - йдеться в дописі.

Біди наробило! Аварійні служби працюють!

Gepostet von Руслан Марцінків am Montag, 5. Oktober 2020

Станом на 5:00 6 жовтня підрозділами Управління ДСНС України в Івано-Франківській області здійснено 50 виїздів на ліквідацію наслідків негоди, під час яких розпилено 43 дерева, вивільнено 15 автомобілів, розчищено 2 проходи до житлових будинків та 2 магазинів.

До ліквідації наслідків негоди залучено всього від Управління ДСНС України в Івано-Франківській області: 46 чоловік особового складу, 11 одиниць техніки та 14 бензопил.

Загиблих та травмованих в результаті негоди немає.

Буревій в Івано-Франківську

Як повідомляли в пресслужбі ДСНС в Івано-Франківській області, вчора, 5 жовтня в період з 21:00 по 21:30 на території міста Івано-Франківськ спостерігалися зливові опади у вигляді дощу з поривами сильного вітру.

В підрозділах Державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківськ, частини спеціальної пожежної техніки та аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення було введено резервні відділення. Додатково залучено відділення воєнізованого гірничо-рятувального загону міста Калуш, організовано роботу оперативної групи із збору та аналізу інформації та сформовано дві мобільні оперативні групи, які здійснювали об’їзд вулиць міста для моніторингу ситуації, - йдеться в повідомленні.

Для ліквідації наслідків негоди додатково залучали аварійні бригади РЕМ, теплокомуненерго, водоекотехпрому та тролейбусного ДЕПО.

Буревій в Івано-Франківську

Читайте також

Нагадаємо, що 30 вересня Стамбул засипало градом та залило дощами.

1