Однорічний хлопчик згорів живцем у наметі на Львівщині - фото

Матір запалила саморобну пічку та залишила дитину без нагляду
7 Листопада, 05:10 6675

В місті Жидачів Львівської області однорічний хлопчик загинув у саморобному наметі. Мати запалила саморобну пічку та пішла набирати воду до озера, залишивши дитину без нагляду.

Про це повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Зазначається, що 6 листопада 23-річна мешканка Закарпатської області звернулась до поліції та розповіла про те, що в місті Жидачів на території табору загинув її однорічний син.

Як встановили правоохоронці на місці події, у саморобному наметі з дерев'яним каркасом, обтягнутим поліетиленовою плівкою, жінка запалила саморобну пічку та пішла набирати воду до озера. У цей час дитина була без нагляду і загинула, коли намет загорівся.

Однорічна дитина згоріла у Львівській області. Фото: lv.npu.gov.ua

Жінку затримано у порядку ст. 208 кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере їй запобіжний захід. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною) Кримінального кодексу України. Жінку можуть позбавити волі на строк до п'яти років.

Однорічна дитина згоріла у Львівській області. Фото: lv.npu.gov.ua

Нагадаємо, що у Закарпатській області чотири людини загинули внаслідок зіткнення легковика та евакуатора, який був припаркований обабіч дороги та завантажував пошкоджену після ДТП автівку.

Читайте також