Чотири людини згоріли живцем в ДТП у Закарпатській області - фото

Водій іномарки протаранив припаркованого евакуатора
Чотири людини згоріли живцем в ДТП у Закарпатській області - фото
15 Жовтня 2021, 20:13
читать на русском

У Закарпатській області чотири людини загинули внаслідок зіткнення легковика та евакуатора, який був припаркований обабіч дороги та завантажував пошкоджену після ДТП автівку.

Як повідомляє обласна служба порятунку, о четвертій годині ранку 15 жовтня на автодорозі територіального значення Добронь—Мукачево, поблизу с. Великі Лучки Мукачівського району водій автомобіля Renault Logan не впорався з керуванням та протаранив припаркований на узбіччі евакуатор "ГАЗель".

Фото: zk.npu.gov.ua

Евакуатор саме чіпляв автівку, яка кількома годинами раніше на цьому ж місці в’їхала на узбіччі в електроопору.

Внаслідок зіткнення легковик загорівся. У ньому живцем згоріли четверо людей.

Обласна поліція повідомила, що серед загиблих: військовослужбовець Чопського прикордонного загону та двоє дівчат віком 17 та 18 років. Усі загиблі мешканці міста Чоп.

У МВС зазначили, що у ДТП загинув також патрульний управління патрульної поліції в Закарпатській області лейтенант поліції Ігор Марчишак.

Ігор Марчишак Фото: сайт МВС

До лав поліції він приєднався у 2017 році, відтоді гідно служив українському народові. Ігорю був лише 21 рік, - йдеться у повідомленні.

Над ліквідацією пожежі працювали вогнеборці 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево, - кажуть рятувальники.

Численні травми отримав і 44-річний водій евакуатора. Його госпіталізували до районної лікарні. Попередньо медики діагностували у нього внутрішньо-черепну травму та перелом черепа.

Нагадаємо, 14 жовтня на Закарпатті поблизу села Майдан Хустського району на автошляху Долина-Хуст сім'я з трьома дітьми потрапила в ДТП, 12-річний хлопчик загинув на місці.

Читайте також