Окупанти на Донбасі поранили 10 українських військових

Головне
Вони знаходяться у медичних закладах у задовільному стані
Головне
29 Серпня, 11:32

Бойовики обстріляли житлові райони Луганської та Донецької області. 10 українських воїнів постраждали від обстрілів окупантів.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

28 серпня бойовики порушили режим припинення вогню 18 разів, посиливши обстріли не тільки позицій ООС, а й цивільних об'єктів, - йдеться у повідомленні.

У районі Троїцького ворог обстрілював українські позиції з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Поблизу Світлодарська противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

У напрямку Авдіївки російські найманці тричі обстрілювали наші позиції з мінометів 120-го калібру, автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів.

У бік Красногорівки бойовики тричі відкривали вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібрів і станкових протитанкових гранатометів. А в районі Водяного біля Донецька вони обстріляли наших бійців з мінометів 82-го калібру.

Поблизу Травневого російські найманці вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Також окупанти обстріляли населений пункт Травневе із застосуванням автоматичного станкового гранатомета.

Недалеко від Луганського окупанти двічі здійснювали обстріли зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Поблизу Невельського ворог вів вогонь з мінометів 82-го калібру та великокаліберних кулеметів.

У напрямку Гранітного бойовики вели вогонь з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів, а біля Південного - з артилерійських систем 122-го калібру та станкових протитанкових гранатометів.

В результаті обстрілів 10 українських бійців були поранені й отримали бойові травми. 6 військовослужбовців отримали осколкові поранення, ще 4 - бойові травми. Поранені перебувають у лікувальних закладах, стан здоров'я захисників - задовільний, - підкреслили в ООС.

Нагадаємо, що окупаційні війська Російської Федерації 25 серпня обстріляли житловий сектор населеного пункту Травневе у Донецькій області.

Читайте також