Оперуповноважений СІЗО у Миколаєві постачав та збував наркотики - поліція

Затримали правоохоронця одразу після пронесення наркотиків на територію установи
24 Жовтня, 06:14 1139

Поліцейські затримали оперуповноваженого Миколаївського СІЗО за постачання та збут наркотиків. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

21 жовтня оперативники управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області Нацполіції, слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Миколаєві, за процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури викрили оперуповноваженого відділу Державної установи "Миколаївський слідчий ізолятор" під час збуту ним наркотичних речовин, - йдеться у повідомленні Нацполіції.

Читайте також

Затримали правоохоронця одразу після пронесення наркотиків на територію установи. Наразі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наркотики у СІЗО Фото: Нацполіція

Як виявилося, підозрюваний незаконно купував наркотичні засоби, а потім збував їх особам, що перебувають під вартою.

Під час проведення обшуків за місцями роботи та проживання затриманого, правоохоронці вилучили розфасовані пакунки та пластикові тубуси з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору, 17 мобільних телефонів, - повідомили поліцейські.

23 жовтня суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 998 тисяч гривень.

Наркотики у СІЗО Фото: Нацполіція

Читайте також

За збут наркотиків зловмиснику може загрожувати покарання від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.