Після вихідних Київ стоїть у заторах: ситуація на дорогах

Рух ускладнено як в центрі, так і на в'їздах до столиці
11 Травня, 10:08 450

На дорогах Києва після вихідних 11 травня утворилися шалені затори. У центрі столиці та на численних вулицях і проспектах ускладнено рух.

Як свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, складна ситуація на вулицях Богатирській, Семена Скляренка, Кирилівській, Набережно-Рибальській, Набережно-Хрещатицькій, Вадима Гетьмана та Щусєва.

Проспекти Степана Бандери, Героїв Сталінграда, Леся Курбаса, Повітрофлотський, Валерія Лобановського, а також Перемоги (від метро "Житомирська" до метро "Берестейська", від м. "Шулявська" до універмагу "Україна").

Ускладнений рух також і на мостах Північному, Метро, Патона, Дарницькому та Південному.

У центрі Києві затори утворилися на Набережному шосе, Володимирському узвозі, вулицях Короленківська, Жилянська та Велика Васильківська.

На лівому березі столиці, окрім Броварського проспекту, "стоїть" проспект Визволителів, вулиця Братиславська, вулиця Кубанської України, вулиця генерала Жмаченка, Дарницька площа, Харківське шосе, вулиця Лісова, проспект Соборності, вулиці Миропільська, Анни Ахматової, Центральна та проспект Миколи Бажана.

Нагадаємо, у столиці на вулиці Милославській  до 1 листопада частково обмежили рух транспорту через ремонт дорожнього покриття. Роботи виконуватимуть на ділянці від вул. Радунської (разом із кільцевою розв’язкою) до вул. Оноре де Бальзака.

Читайте також