У Google назвали причину збою роботи Youtube та Gmail

Важливо
Через проблему виникали складнощі з процесом аутентифікації
Важливо
14 Грудня, 19:53

Американська корпорація Google заявила, що причиною сьогоднішнього масштабного збою в роботі Youtube та Gmail стала проблема з внутрішньою квотою пам’яті серверів.

Про це повідомляє TechCrunch з посиланням на коментар Google.

Через проблему виникали складнощі з процесом аутентифікації. Проблему вирішили о 4:32 ранку за тихоокеанським часом. Зараз всі послуги відновлені та працюють у звичному режимі.

Ми просимо вибачення та проведемо ретельну перевірку, щоб переконатися, що ця проблема не повториться у майбутньому, - йдеться в заяві Google.

Читайте також

Нагадаємо, що сьогодні, 14 грудня, додаток YouTube та окремі сервіси Google, зокрема, пошта та календар, стали недоступні користувачам.

Користувачі мережі повідомляли про неможливість здійснити вхід на сервіси Google, в тому числі в YouTube (27%) та про неможливість взагалі відкрити їх (72%). Також зазначалось, що перестав працювати Google Pay.

Зокрема, більшість скарг на неполадки у відеосервісі YouTube надійшла від жителів Німеччини. Крім того, серйозні перебої в роботі хостингу і пошукачів відзначаються у Франції, Австрії, Польщі, Болгарії, Великобританії, Чехії, Греції, а також Туреччини, Японії та в Україні.

Більше читайте у нашому матеріалі: День коли земля зупинилась: реакція соцмереж на збій у роботі Google