У Київській області іномарка врізалась в авто патрульних під час оформлення смертельної ДТП

Двох працівників поліції та пасажирку вантажівки доправили до лікарні для обстеження
13 Жовтня, 18:39 3342

У Київській області під час оформлення ДТП із загиблою у службовий автомобіль патрульної поліції врізалася іномарка, двох правоохоронців та пасажирку доправлено до лікарні на обстеження.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Зазначається, що 12 жовтня близько 23:00 на автодорозі Київ-Одеса поблизу із селищем Гребінки, що у Васильківському районі, водій Volkswagen скоїв наїзд на пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці.

На місце події прибув екіпаж батальйону патрульної поліції Білої Церкви. Патрульні забезпечували охорону місця події до прибуття слідчо-оперативної групи Головного управління поліції Київщини. Відповідно до вимог, на службовому авто були ввімкнені проблискові маячки, місце ДТП позначено попереджувальними дорожніми знаками і засобами регулювання.

У цей час в бік Одеси їхав автомобіль Mazda, водій якого не впоралась з керуванням та врізалась у службове авто і вантажівку Volkswagen.

Унаслідок автопригоди механічні пошкодження дістали всі транспортні засоби. Двох працівників поліції та пасажирку вантажівки доправили до лікарні для обстеження, - поінформували у поліції.

Жінка-водій від огляду на стан сп’яніння відмовилась, тому поліцейські склали щодо неї протокол про адмінправопорушення за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

Вирішується питання про притягнення її до адмінвідповідальності за ст. 124 КУпАП.

Водночас за фактом смертельної ДТП за участю пішохода поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Нагадаємо, біля Яремчі Івано-Франківської області на трасі сталася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль злетів з дороги в урвище, в результаті двоє осіб загинули і ще троє отримали різні травми.