У Ніжині віряни московського патріархату побили матір загиблого героя АТО, - ЗМІ (відео)

Інцидент трапився під час хресної ходи
25 Червня, 15:38 1904

У місті Ніжин Чернігівської області парафіяни ніжинської єпархії РПЦ МП побили матір загиблого в АТО військового.

Про це повідомив "5 канал".

Видання зазначає, що під час хресної ходи її учасники поводилися агресивно і свідомо пішли на загострення конфлікту з людьми, які мирно протестували проти "русского міра".

Ніжинська єпархія РПЦвУ свідомо пішла на загострення міжконфесійного протистояння, домагаючись багатолюдної "маніфестації русского міра" в центрі міста. У центрі міста зібралася акція протесту проти РПЦвУ та російської пропаганди. Є інформація, що міські поліціянти слухалися вказівок московських священників, які були із раціями та керували групою агресивних "тітушок, — йдеться у публікації.

Проходячи повз меморіал Героям АТО, віряни напали на людей, які тримали плакати проти пропаганди "русского міра". Під час бійки постраждала мати одного з загиблих героїв російсько-української війни.

За словами присутніх, керували агресивними діями проросійських вірян начальник ніжинського райвідділку Володимир Духно та його заступник Олександр Чепурний.

Коментарів обласного управління поліції з приводу інциденту в Ніжині не надходило.

Нагадаємо, на Тернопільщині п‘ятеро нетверезих молодиків намагалися увірватися в приватний будинок. Власник будинку, 24-річний ветеран АТО, захищаючи себе і матір, смертельно поранив одного з нападників.