Українці оцінили другий рік президентства Зеленського

Майже половині громадян не подобаються дії Зеленського на посаді глави держави
20 Травня, 12:15 1621

Чверть українців оцінюють другий рік правління президента Володимира Зеленського на відмінно або добре, 34% – задовільно, 42% – незадовільно або жахливо.

Про це свідчать результати опитування Соціологічної групи "Рейтинг".

Відносно краще оцінюють другий рік каденції чинного глави держави мешканці Заходу та Центру, молодь, виборці Зеленського.

Відносно кращі оцінки отримали такі сфери програми, ініційовані президентом:  "Держава в смартфоні", "Велике будівництво", звільнення полонених і заручників, зміцнення обороноздатності, міжнародна політика та об’єднання країни.

Середні оцінки отримали боротьба з коронавірусом, реформування освіти, оновлення кадрів у органах влади, припинення вогню на Донбасі та соціальний захист населення.

Найгірше опитані оцінили реформування медицини, економічний розвиток, земельну реформу, зменшення впливу олігархів на політику та боротьбу із корупцією, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку квітня соціологи вияснили, кому з політиків українців довіряють найбільше.

За даними опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг", рейтинг довіри до політиків очолює Володимир Зеленський, якому довіряють 46% опитаних, не довіряють – 51%.

Читайте також