В Італії вирує потужний шторм: загинув пожежник

Чоловік намагався відремонтувати розірваний кабель
29 Грудня, 06:35 281

У понеділок Італію накрив шторм "Белла", який днями прокотився Британією, Францією та іншими європейськими країнами. Біля міста Сассарі на Сардинії. Через негоду загинув пожежник.

Про це повідомляє італійське агентство ANSA.

Як відомо, пожежника вдарило струмом, коли він намагався поремонтувати розрив кабелю. Сильні снігопади також накрили Мілан, Турин та Геную. У Мілані жінка постраждала від падіння ліхтарного стовпа, а в Римі чоловік потрапив до лікарні, після того, як на нього впало дерево.

Читайте також

Ожеледь, сильні вітри та снігові бурі порушили рух транспорту на автомагістралях між Лігурією та П'ємонтом, а у Валь д'Аості існував ризик сходження лавин. Крім того, між островами Ельба та Капрая було перервано паромне сполучення.

В низці регіонів країни оголосили помаранчевий та жовтий рівні небезпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство охорони здоров'я рекомендує українцям утриматися від подорожей до інших країн на новорічні свята.

Також повідомлялося, що на Філіппіни обрушився потужний тайфун "Молаве", в результаті чого загинули дев’ятеро осіб. Влада не виключає збільшення кількості загиблих унаслідок стихійного лиха.