Жовтий рівень небезпечності: синоптики повідомили про погоду 13 жовтня

У більшості областей очікуються зливи
13 Жовтня, 07:11 241

Синоптики оголосили перший рівень погодної небезпечності в Україні 13 жовтня.

Як повідомляє Український гідрометеорологічний центр, вранці  у середу у західних областях спостерігатиметься туман, видимість 200-500 м.

Протягом доби 13 жовтня в Одеській та Миколаївській областях, вдень у Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Чернігівській та Сумській областях очікується значний дощ.

У Київській області вдень також йтимуть дощі. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вдень становитиме близько 10 градусів.

Синоптиця Наталка Діденко повідомляє, що у середу в Україну прийде циклон з південного заходу. У більшості областей переважатиме холодна погода, максимально 8-12 градусів.

Цей циклон принесе дощі на Черкащину, Полтавщину, Кропивницький з районами, Миколаївщину, Херсонщину, частину Дніпропетровщини, Крим.

Також волога погода переважатиме в прикарпатських областях (у Карпатах - зі снігом), ймовірні періодичні дощі в Одеській області. 13-го жовтня на Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, Вінниччині - більша ймовірність щільних хмар, аніж якихось дощів, - написала вона.

Нагадаємо, в Україні на Покрову очікуються опади. 

Читайте також