ЗМІ назвали дату бою між Усиком та Ф'юрі

Поєдинок може відбутися наприкінці 2022 року
22 Серпня, 13:58

Після боксерського поєдинку між Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа володар поясу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі назвав цей поєдинок "лайном".

На заяву Ф'юрі Усик відреагував викликом його на ринг.

Український боксер заявив, що у разі якщо він не проведе поєдинок з англійцем, то закінчить свою боксерську кар'єру:

Впевнений, що Тайсон Ф'юрі ще не пішов у відставку. Переконаний, що він хоче битися зі мною. Я хочу битися з ним, і якщо я не поб'юся з Тайсоном Ф'юрі, я взагалі не битимуся, — сказав Усик.

Раніше сам Ф'юрі заявляв про завершення кар'єри.

Однак, як стало відомо Daily Mail, Тайсон Ф'юрі збирається зустрітися з Олександром Усиком у бою за титул чемпіона світу в суперважкій вазі за "великі гроші". Бій начебто має відбутися 17 грудня в Саудівській Аравії у ніч перед фіналом Чемпіонату світу з футболу в сусідньому Катарі.

Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик призначили об'єднавчий бій на 17 грудня. Табори дуету обговорюють умови беззаперечного бою за титул у важкій вазі, - пише видання.

Зазначається, що команда Ф'юрі веде переговори про суму, яка перевищує 85 мільйонів фунтів стерлінгів.

Daily Mail повідомляє, що принц Мохаммад Абдулазіз, міністр спорту Саудівської Аравії, висловив зацікавленість його країни у проведенні такого бою в місті Ер-Ріяд.

Нагадаємо, у ніч з 20 на 21 серпня український боксер Олександр Усик переміг британця Ентоні Джошуа після 12 раундів бою.