Батько ґвалтував доньку та облив її кислотою: суд виніс рішення

Чоловік за злочини проти дитини вісім з половиною років сидітиме у в'язниці
8 Грудня, 10:41 3285

У Хмельницькій області судді винесли вирок чоловікові, який протягом чотирьох років ґвалтував доньку та облив її кислотою.

Як повідомили у поліції, Білогірський районний суд визнав чоловіка винним у розбещенні неповнолітніх та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Злочинець 8,5 років проведе у в'язниці.

Правоохоронці нагадали, що у серпні 2019 року до лікарні потрапила 18-річна дівчина, яку облили кислотою - у жертви діагностували опіки обличчя, грудей та лівого стегна.

З’ясувалося, що напад на дівчину вчинив її ж батько - він покликав дитину на пасовище, зв'язав та облив кислотою. Згодом потерпіла розповіла, що відтоді як їй виповнилося 14 років чоловік регулярно вступав з нею у статеві зносини.

На місці вчинення злочину та в будинку, де проживає потерпіла і підозрюваний, правоохоронці вилучили ряд речових доказів. Чоловіка було затримано. Також у ході розслідування з’ясувалося, що зловмисник тримав доньку в постійній психологічній напрузі, надмірно контролював, погрозами змушував частіше приїздити додому, коли вона була на навчанні у Хмельницькому, - кажуть у поліції.

Правоохоронці встановили також, що чоловік регулярно надсилав доньці та іншим членам сім’ї смс-повідомлення з картинками порнографічного характеру, із зображеннями понівечених людей.

Нагадаємо, 70-річного мешканця міста Южне (Одеська область) судитимуть за зґвалтування та розбещення 13 дітей. Він протягом 2020-2021 років заманював хлопчиків віком від 8 до 14 років до свого тимчасового помешкання.

Читайте також